Burcu Özberk, Hande Erçel ile ilgili konuştu

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, röportaj verdiği ALEM dergisinde yakın arkadaşı Hande Erçel ile ilgili konuştu. Hande Erçel’in en iyi arkadaşı olduğunu söyleyen Özberk, “Çok güzel arkadaşlık kurduk. Bir tür şeyleri unutmamak, sahip çıkmak lazım” dedi.

Güzel oyuncu Burcu Özberk, ALEM dergisi için geçtiğimiz günlerde röportaj verdi.

blank
Burcu Özberk

Geneşin Kızları dizinde bir dönem birlikte rol aldığı Hande Erçel ile ilgili konuşan Burcu Özberk, “Hande benim en iyi arkadaşım. Bizim uzun süre görüşemediğimiz oluyor. Şu an çok yoğun çalışıyor. Ama bir telefonun ucunda seni anlayan, seni dinleyen birinin olduğunu bilmek bence büyük bir şans. Bir de ben buraya geldiğimde yalnızdım. Hande kardeşi Gamze ile yaşıyordu. Çok güzel arkadaşlık kurduk. Bu tür şeyleri unutmamak, sahip çıkmak lazım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.