MUBI, 14 Şubat’ta 24 saat boyunca herkese ücretsiz erişime açılacak

Çevrimiçi film izleme platformu MUBI, 14 Şubat’ta 24 saat boyunca herkese ücretsiz erişime açılacak.

14 Şubat 2007’de yayın hayatına başlayan MUBI, kuruluşunun 14’üncü yılını kutlayacak. Platform 14 Şubat Pazar günü 24 saatliğine ücretsiz erişime açılacak.

MUBI koleksiyonu, kült filmlerden modern başyapıtlara, usta yönetmenlerin çalışmalarından festivallere konuk olmuş filmlere binden fazla yapımı içeriyor.

MUBI’nin şubat ayı programında Suudi Arabistan’ın ilk kadın yönetmeni Haifaa Al-Mansour’un 76. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışan filmi “Mükemmel Aday”, usta yönetmen Dario Argento’nun 1977 yapımı korku klasiği “Suspiria”, Hüseyin Karabey imzalı “Gitmek: Benim Marlon ve Brandom” ve son 10 yılın en çok konuşulan belgesellerinden Malik Bendjelloul imzalı “Bir Şarkının Peşinde” gibi yapımlar yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.