Ezel Akay ‘9 Kere Leyla’ filmine gelen eleştirilere ilk kez cevap verdi

BBO Yapımın yapımcılığını üstlendiği BloombergHT’de yayınlanan Aslı Şafak’la İşin Aslı’na konuk olan Ezel Akay o soruya ilk kez yanıtladı.

Aslı Safak’ın ‘9 Kere Leyla’ filmine gelen eleştirileri sorması üzerine ünlü yönetmen şunları söyledi. ” İlk basta ben de şaşırdım neden sevmediler neden beğenmediler dedim ama sonra anladım. Ben telefondan izlenecek bir film çekmedim. Ben bir sinema filmi çektim”

blank

LEVENT KAZAK “O ELEŞTİRİLER BAŞKASINA GELSE…”

Programın diğer konuğu ünlü senarist Lavent Kazak birçok konuda Ezel Akay ile ters düşerken eleştiriler için “o eleştirilerle Ezel Akay’ın ne kadar sevildiğini anladım. Başka biri o eleştirileri alsa düşünemiyorum bile” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.