Miray Daner ile Oğulcan Engin ilk kez el ele

Bir süredir güzel oyuncu Miray Daner ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin çiftinin cephesinden yeni bir haber geldi. Ünlü çift, geçtiğimiz akşam el ele görüntülendi. Oğulcan Engin ve Miray Daner basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak uzaklaştı.

Ezgi Eyüboğlu geçtiğimiz temmuz ayında iki yıllık ilişkisini bitiren Oğulcan Engin’in adı kısa bir süre sonra YouTuber Ala Tokel ile anılmaya başlandı. Tokel’le birlikteliği uzun sürmeyen Engin, Miray Daner’le aşk yaşamaya başladı.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken el ele görüntülendi.

Engin, muhabirlerden gelen sorulara “Yok yok konuşmayalım” yanıtı vererek uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.