Miray Daner, Boran Kuzum hakkında konuştu!

Oyuncu Miray Daner, kısa bir süre önce Kubilay Aka ile yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından ‘Vatanım Sensin’ dizisindeki rol arkadaşı Boran Kuzum ile ilişki yaşamaya başladığı iddia edilen Daner, sessizliğini bozdu.

Genç oyuncu Miray Daner, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularından kaçamayacağını anlayan Miray Daner, samimi açıklamalar yaptı.

blank
Miray Daner

‘SADECE ARKADAŞIZ’

Kubilay Aka’dan ayrıldıktan sonra adı diğer bir oyuncu Boram Kuzum ile aşk dedikodusuna karışan Daner, iddialar hakkında ilk kez konuştu. Güzel oyuncu, “Boran’la aramızda aşk yok. Sadece arkadaşız” diyerek aşk iddialarını yalanlamış oldu.

‘BAŞKA ANLAM ÇIKARMAMAK GEREK’

Muhabirlerin, sosyal medyada birbirinize sürekli kalp emojileri atıyorsunuz. Bu ne anlama geliyor?” diye sorması üzerine Daner şu cevabı verdi: “Onlar arkadaşça atılan kalpler. Biz hep birbirimize atıyoruz. Başka anlam çıkarmamak gerek.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.