Michael Douglas ve Catherine Jones, evliliklerinin 20. yılını İstanbul’da kutluyor

Hollywood yıldızları Michael Douglas ve Catherine Jones, hem lezzet hem de tarihi tura çıktı! İkili, Balat’ta şekerlemeci dükkanına gittikten sonra Bebek’te balık yedi, tekneyle boğazı turladı.

Evliliklerinin 20. yılını kutlamak için İstanbul’a gelen Hollywood’un dünyaca ünlü çifti Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones ve çocukları Dylan Michael Douglas ve Carys Zeta Douglas’ın dün şehir turuna çıktı. İlk olarak Balat’ta şekerleme dükkanına giden ikili, ardından Bebek’te yemek yedi. Gazetecilerin görüntü aldığını öğrenen çift, mekânın perdelerini indirtti. İkili, yemek sonrası boğazda tekne turu yaparak İstanbul’a bir de denizden baktı. 8 Ocak’a kadar şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan Douglas Ailesi, ayrıca Anadolu’ya özgü lezzetleri tadılabilecekeleri bir gastronomi turuna da çıkacak. Dylan Michael Douglas ile Carys Zeta Douglas kareşler de sabah saatlerinde Sultanahmet Meydanı’nı ziyaret etti.

Hollywood yıldızları Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones, İstanbul’a geldi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.