Hollywood’un efsanevi aktörü Kirk Douglas’ın vasiyeti ortaya çıktı!

Hollywood’un efsanevi aktörü Kirk Douglas, 61 milyon dolarlık servetini oğlu Michael Douglas’a bırakmak yerine büyük bir kısmını bağışladı.

5 Şubat’ta hayata veda eden aktör Kirk Douglas’ın vasiyeti ortaya çıktı. 103 yaşında yaşamını yitiren oyuncunun 61 milyon dolarlık servetini bağışladığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun, bunun büyük miktarını çocuklarına bırakmak yerine bağışlamayı tercih etmesi dikkat çekti.

Buna göre Kirk Douglas, St Lawrence Üniversitesi, Westwood’daki Sinai Tapınağı, California Culver’deki Kirk Douglas Tiyatrosu ve Los Angeles Çocuk Hastanesi’ne kaynak aktaran Douglas Vakfı’na 50 milyon dolar bıraktı.

Kalan 11 milyon dolarlık kısmın da 65 yıllık eşi Anne Douglas (100) ve ortak çocukları Joel Douglas ile Kirk Douglas’ın ilk evliliğinden olan oğulları Peter ve Michael Douglas arasında bölüneceği düşünülüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.