Hollywood yıldızı Catherine Zeta-Jones 4 saat hamam sefası yaptı!

Hollywood yıldızı Catherine Zeta-Jones, ailesiyle birlikte geldiği İstanbul’da hamam sefası yaptı.

Türkiye’ye çocukları Dylan ve Carys ile birlikte gelen dünyaca ünlü çift Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas, geçtiğimiz gün Ayasofya Camisi’ni özel olarak açtırıp gezmişti.

Catherine Zeta-Jones, önceki gün de Sultanahmet Meydanı’ndaki Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı’nı kapattırdı. Michael Douglas otelde kalmayı tercih ederken, Zeta-Jones çocuklarıyla beraber hamam keyfi yaptı.

Hamamda 4 saat kalan Zeta-Jones, göbek taşına uzanıp kese yaptırdı, ayrıca Türk kahvesi içti. Hamam sonrası çocuklarıyla beraber konakladıkları otele dönen oyuncu, İstanbul’dan dün ayrıldı. Ünlü yıldız Miami’ye giderken, Michael Douglas ve çocuklarının birkaç gün daha İstanbul’da kalacakları öğrenildi.

blank

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones’u uğurladıktan sonra çocuklarıyla Kapalıçarşı’ya gitti. Ünlü aktör buradan eşi için 3 bin dolar değerinde bir altın bileklik satın aldı. ‘Ünlülerin halıcısı’ olarak bilinen Hakan Evin, Douglas’ın “Mayıs ayında yeniden geleceğiz” dediğini aktardı.

Catherine Zeta-Jones ve çocukları hamam çıkışı objektife yansıdı. Görüntülenmek istemeyen ünlü yıldız, şapkası ve şemsiyeyle yüzünü gizledi.

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones, İstanbul’da gece gezmesinde

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.