Mesele futbol değil! Fenerbahçe ve A Haber arasında Berat Albayrak kavgası!

Fenerbahçe’nin 1-1 biten Alanyaspor karşılaşmasında Fenerbahçe taraftarı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ı işaret ederek “Damat istifa” sloganları atmıştı.

O karşılaşmadaki hakem kararlarına tepki gösteren taraftarlar “Damat istifa” tezahüratlarında bulunurken, taraftarlar, maç sonunda da sosyal medyada bu protestolarını sürdüren mesajlar paylaşmıştı.

Aynı tepkiler dün akşam Türkiye Kupası için oynanan Fenerbahçe‘nin 1-0 üstünlüğüyle biten Kırklarelispor maçında da devam etti.

Tribünleri dolduran taraftarlar Bakan Albayrak’a tepkilerini “Damat istifa” sloganlarıyla gösterdi.

A HABER SAVAŞ AÇTI

Öte yandan Berat Albayrak‘ın kanalı A Haber de Ali Koç ve Fenerbahçe‘ye savaş açtı. Trabzonspor’a desteğini sık sık dile getiren Berat Albayrak‘ın kanalı, haberlerinde Ali Koç‘u, “Mesele futbol da değil melese başka” başlığıyla hedef aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.