‘Menajerimi Ara’nın oyuncu ve teknik ekibi sette kartopu savaşı yaptı

Bu sezonun sevilen dizilerinden ‘Menajerimi Ara’nın oyuncu ve teknik ekibi sette kartopu savaşı yaptı.

Oyuncuların ve menajerlerinin dünyasının arka planını anlatan Star TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı eğlenceli dizi ‘Menajerimi Ara’nın aralarında Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın olduğu oyuncuları ve teknik ekibi bugünkü çekimler arasında hep birlikte kartopu savaşı yaptı. Dış mekanda gerçekleşen ve kar yağışından dolayı bembeyaz olan çekim alanında sahne arasında bir anda kartopu savaşı başlatan ve yerlerde yuvarlanan ekibin eğlenceli anları kameralara yansıdı.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ eğlenceli hikayesiyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşuyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.