“Cırcır Böcekleri İtler ve Biz” oyunu yoğun ilgiyle başladı

Başarılı oyuncular Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ı yeniden birlikte tiyatro sahnesine çıkartan ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ oyunu yoğun ilgiyle başladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen prömiyerinin ardından 8 Ekim’de yeniden Zorlu PSM’de sahnelenecek oyunun biletleri günler öncesinden tükendi.

Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın birlikte sahne aldığı, biri kentli, eğitimli bir senarist diğeri ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız olan iki kardeşin birbirlerini keşfetme ve birbirlerine dönüşme hikayesini konu alan ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ oyununa ilgi oldukça yoğun. Prömiyerinin ardında 8 Ekim’de Zorlu PSM’de ikinci kez sahnelenecek oyunun biletleri günler öncesinden tükendi. Mert Öner’in yönetmenliğinde Sam Shepard’ın ‘True West’ oyununa günümüzden bakan ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ isimli tek perdelik oyunda Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman ikilisine Burak Sarımola ve Ayşe Lebriz Berkem eşlik ediyor.

blank

‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’, 8 Ekim’deki Zorlu PSM oyununun ardından 14 Ekim’de CKM’de ve 21 Ekim’de Fişekhane’de (Matine Suare) tiyatroseverlerle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.