Hadise, Kaan Yıldırım hakkında ilk kez konuştu

Hekimoğlu dizisinde hayat verdiği Mehmet Ali karakteri ile izleyici karşısına çıkan Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı doludizgin devam ederken gözler ünlü çiftin üzerinde. Hadise, basın mensupları ile bir araya gelerek hakkında merak edilenleri yanıtladı. O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri olacak olan Hadise, Kaan Yıldırım hakkında ilk kez konuştu.

2020’nin sonlarına doğru Kaan Yıldırım ile olan ilişkisini bitirdiğini sosyal medya hesabından duyuran Hadise, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak ünlü çift ayrılığa dayanamamış ve kısa süre içerisinde barışmıştı. Basın mensupları ile bir araya gelen Hadise, Kaan Yıldırım hakkında konuştu.

Sosyal medyadan yaptığı ayrılık açıklaması sorulan Hadise, ‘Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020’de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Şimdi çok mutluyuz’ dedi.

 

Kaan Yıldırım - Hadise
Kaan Yıldırım – Hadise

Hadise, ‘Kaan Yıldırım ile evlenecek misiniz?’ sorusuna, ‘Hemen evlilik haberi yapıyorsunuz. Evlilik olursa duyarsınız’ cevabını verdi.

Hadise, ‘Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?’ şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.