‘Menajerimi Ara’nın ikinci bölümünün tanıtımı yayınlandı

Birbirinden ünlü oyuncuların ve menajerlerinin kusursuz görünen hayatlarının arka planını gözler önüne seren Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın ikinci bölümünün tanıtımı yayınlandı. İlk bölümüyle ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralayarak izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi yeni tanıtımıyla da heyecanlı bir bölümün sinyallerini verdi.

‘Menajerimi Ara’nın ikinci bölümünde bir yandan Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) babasına karşı verdiği mücadeleyi izlerken bir yandan da Barış (Deniz Can Aktaş) ve Beren’in (Yaprak Medine) yakınlaşması konusunda yaşadığı endişelere tanık olacağız. Bununla beraber, dizinin ikinci bölümü seyirciye iki usta ismi karşılıklı izleme şansı sunacak. İki efsanevi isim; Nükhet Duru ve Nebahat Çehre bir filmde aynı rol için mücadele eden iki rakip oyuncuyu canlandıracaklar.

YouTube video

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Her bölüm sektördeki sevinçleri, üzüntüleri, heyecanları ve hayal kırıklıklarını keyifli bir dille izleyeceğimiz ‘Menajerimi Ara’ birbirinden ünlü isimlerle her Salı akşamı saat 20.00’da Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.