Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Kubra’da kardeşini bakın kim canlandıracak!

Netflix için hazırlanan Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı “Kubra” dizisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un hayranlarını heyecanlandıran projesinde kız kardeşine hayat verecek isim de belli oldu. Ahsen Eroğlu, kadroya dahil oldu.

Çağatay Ulusoy ile Büşra Develi’nin başrollerini paylaşacağı “Kubra” dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Merakla beklenen dizide Çağatay Ulusoy’un kardeşini canlandıracak isim de sonunda belli oldu.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN KARDEŞİNİ BAKIN KİM CANLANDIRACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Kubra dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un Netflix için çektiği yeni dizi “Kubura” yakında sete çıkacak. Cast çalışmaları devam eden dizide Büşra Develi’yle prensipte el sıkışılmıştı. Develi’nin dizinin 6. bölümünde ekibe katılacağı öğrenildi.

Ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Yağmur – Durul Taylan kardeşlerin çekeceği 8 bölümlük dizide Çağatay Ulusoy’un kardeşine hayat verecek oyuncu da belli oldu. Genç kuşağın başarılı oyuncusu Ahsen Eroğlu “Kubra”nın kadrosuna seçildi.

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.