Gülşen, Survivor Cemal Can Canseven’i affetmedi

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüller yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven, kendisini Gülşen’e affettirmeyi başaramadı. Yarışmada şarkıcı Gülşen’i çok sevdiğini söyleyen Survivor şampiyonun paylaşımı gerçekleri ortaya çıkarttı.

Survivor yarışmasının tarihinde bir ilke imza atılarak Acun Ilıcalı ve yarışmacılar canlı yayın gerçekleştirmişti. Canlı yayında sosyal medya üzerinden gelen izleyici cevaplarını yarışmacıların tahmin etmesi istenmişti.

‘GÜLŞEN BENİ ENGELLEMİŞTİ’

Cemal Can Canseven’in sahte hesap sorusuna verdiği yanıt ise uzun süre konuşulmuştu. 5 tane sahte hesabı olduğunu itiraf eden Cemal Can “Beni engelleyen insanları farklı hesaplardan takip ediyorum. Mesela Gülşen beni engellemişti. Onu çok seviyorum ve onun profiline bakmak için sahte hesaplardan birini kullanıyorum” demişti.

ŞARKISINI PAYLAŞTI, ENGELİNİ KALDIRMADI

Dominik Cumhuriyeti’nde 5 ay boyunca yarışan Cemal Can’ın Gülşen itirafı engellenenler listesinden çıkması için yeterli olmadı. Edis ve Gülşen’in son şarkısı Nirvana’yı sosyal medya hesabından paylaşan Survivor Cemal Can’ın ünlü şarkıcı henüz engelini kaldırmadı.

‘BİR PUANI BURADAN KIRDIM’

Güne çok güzel başladığına dair paylaşımlar yapan Cemal Can Gülşen’in profiline girerek fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta ‘kullanıcı bulunmadı ve henüz hiç gönderi yok’ ifadeleri Cemal Can’ın hala Gülşen’in engellenenler listesinde yer aldığını gösterdi. Duruma üzüldüğü anlaşılan Cemal Can, “Bir puanı buradan kırdım” notunu ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.