‘Memleket’liler 1. yıl buluşması için Bursa’dan hareket etti

Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi 1. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor. Partilerinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla ülkenin çeşitli yerlerindeki teşkilatlar Ankara’da buluşmak üzere yola çıkmaya başladı.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Mudanya ilçesinde Hasan Yıldırım başkanlığındaki Memleket Partisi Mudanya İlçe Yönetimi, bugün başkent Ankara’daki etkinliklere katılmak üzere yola çıkmadan önce Mudanya Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Genel Merkez’de düzenlenecek partilerinin 1. kuruluş yıl coşkusunu ‘demokrasi şöleni’ne dönüştürmek üzere katılacaklarını belirten Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, çok kısa sürede 67 ilde örgütlenerek seçimlere katılma hakkı elde eden Memleket Partisi ile yolculuğun temelinde inanç, hürriyet, eşitlik ve adalet olduğunu kaydetti.

“Bizler genel başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde bu davanın neferleri olarak, son nefesimize kadar mücadele vereceğiz” diyen Başkan Yıldırım, “Partimizin ruhunu ortaya koyan ‘Mavi Memleket’, sloganıyla başımız dik, anlımız ak bir şeklinde sorumlu olduğumuz bölgeleri karış karış gezerek, geleceğin Türkiye’sini ‘cumhuriyet ilkelerine’ bağlı kalarak yeniden inşa edeceğiz. Bu kutlu yolculuğun; masmavi bir Memleket’e dönüşmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada Ankara’daki etkinliklere Güner Aklan başkanlığındaki Bursa İl Teşkilatı da parti önünden hareket eden araçlarla yola çıktı. Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan, Türkiye’nin ağır sorunlarından ancak Memleket Partisi’nin çözüm önerileriyle kurtulacağını ifade ederek, siyasette ciddi bir seçenek olduklarını söyledi.

Memleket Partisi Genel Merkezi’nde Parti Meclisi, ardından İl Başkanları toplantısıyla başlayacak kuruluş yılı kutlamaları, bugün partililerin Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıktıktan sonra Genel Merkez önünde devam edecek. Genel Başkan Muharrem İnce burada saat 16.30’da yapacağı konuşma sonrasında partiye yeni katılımcıların rozetleri törenle takdim edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.