Melisa Aslı Pamuk gönlünü Beşiktaş’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup’a kaptırdı

Show TV’de ekranlara gelen Çarpışma dizisinde avukat Cemre karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un gönlünü Beşiktaş’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup’a kaptırdığı söyleniyor.

Son dönemlerde oldukça formsuz olan ve Beşiktaş’taki formasına uzak kalan, tribünlerden de tepki gören Oğuzhan Özyakup, Çarpışma dizisinin başrol oyuncularından Melisa Aslı Pamuk’a aşık oldu.

10 YILLIK SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda 10 yıllık sevgilisi Tolga Sala’dan ayrılan güzel oyuncu ile ünlü futbolcunun Yeniköy’de başbaşa yemek yediği öğrenildi.

Sosyal medyadan da birbirini takip eden ikilinin peş peşe önce Yeniköy’de bir restoranda, ardından İstinye Park’ta başbaşa yemek yediği öğrenildi. Oğuzhan Özyakup’un eski kız arkadaşı Demet Özdemir ile Melisa Aslı Pamuk Kurt Seyit ve Şura’da birlikte kamera karşısına da geçmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.