Mehmet Ali Erbil’in durumu yeniden kötüleşti

Aylardır yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 5 gün önce normal odaya alınan Mehmet Ali Erbil, yeniden solunum cihazına bağlanarak yoğun bakıma alındı.

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyata alınmış; sonrasında 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığının nüksetmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık 80 gündür yoğun bakımda tedavi gören şovmenin sağlık durumu yeniden kötüleşti.

YENİDEN SOLUNUM CİHAZINA BAĞLANDI

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Durumunun iyiye gitmesiyle normal odaya alınan şovmenin 5 gün sonra yeniden solunum cihazına bağlanarak yoğun bakım ünitesine alındığı ortaya çıktı.

“BABAMIN DUALARINIZA İHTİYACI VAR”

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil, önceki gün Instagram hesabından bir paylaşım yaparak “Yoğun bakımda 77. gün bugün dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor tek inandığım toplu duanın gücü.” demişti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.