Mehmet Ali Erbil’e bir tepki de oğlu Ali Sadi’den

Mehmet Ali Erbil’in oğlu Ali Sadi Erbil, babasının yeni çocuk açıklamasına tepki gösterdi. İki ablası bulunan Ali Sadi Erbil’in babası Mehmet Ali Erbil’e verdiği tepkisini, küçük ablası Yasmin Erbil paylaştı.

Mehmet Ali Erbil küçük kızı Yasmin Erbil’le karşı karşıya gelmişti. Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil’in özel hayatı hakkında, “Babamın ilişki yaşadığı kişilerin bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor. Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Babamın annesinden yana yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu asla kapanmayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Kızının açıklamalarına tepki gösteren Mehmet Ali Erbil, “Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum” demişti.

ALİ SADİ’DEN KARDEŞ TEPKİSİ

Bu kırgınlık devam ederken Ali Sadi Erbil’den de bir tepki geldiği ortaya çıktı. Katıldığı bir yayında Yasmin Erbil babasının yeni çocuk açıklamasına, “İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi ‘Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım’ dedi” açıklamasında bulundu.

Mehmet Ali Erbil’den “babalık görmedim” diyen kızına cevap

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.