Mehmet Ali Erbil: Kendime gelmeme çok az kaldı

Geçen yıldan beri sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez bir canlı yayına katıldı. Tedavisine evde devam edildiği için sokağa çıkamayan Erbil, sevenlerine de “Evde kal” çağrısında bulundu.

Uzun süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez dostu Tolga Yüce’nin Instagram’daki Tek Hece adlı programın konuğu oldu. Canlı yayında konuşan Erbil, “Ben evdeyim, siz de evde kalın. İyiyim çok şükür” diyerek hayranlarına seslendi.

“KENDİME GELMEME ÇOK AZ KALDI

Erbil, sokağa çıkma yasağından haberi olmadığını da söyledi. Her geçen gün biraz daha iyi olduğunu ifade eden Erbil, “Kendime gelmeme çok az kaldı. Evde tedavim devam ediyor. Güzel günler gelecek. Sevenlerimden evde kalmalarını istiyorum. Ben evde kalıyorum sizde evde kalın” şeklinde konuştu.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.