Grup Hepsi 11 yıl sonra barıştı!

‘Yalan’ şarkısı ile hala hafızalarda olan ‘Hepsi’ grubu 11 yıl sonra barıştı. Bir dönemin en popüler müzik grupları arasında olan Hepsi grubu üyelerinin Gülçin Ergül ile aralarında sorun çıkmasının ardından grup üyeleri yollarına tek başına devam etme kararı almıştı.

2000’li yılların başında büyük bir çıkış yapan ve 4 genç kızdan oluşan ‘Hepsi’ grubu ani bir kararla dağıldı. Gülçin Ergül’ün ayrılığı ile 3 kişi kalan grup üyeleri başlarda yola devam etmeye çalışsalar da bu adım başarılı olmadı.

Grup üyelerinden Gülçin Ergül, ayrılıkla ilgili olarak ‘yoluma solo devam etmek istiyorum’ açıklamasını yaptı.

11 YIL SONRA BARIŞTILAR

‘Yalan’ şarkısı ile hala hafızalarda olan ‘Hepsi’ grubu 11 yıl sonra barıştı.

Gülçin, Cemre, Eren ve Yasemin sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başladılar.

GRUP HEPSİ

Grup Hepsi, 4 kişilik bir Pop – Teenage Pop grubudur. Grubun üyeleri çocukluklarından beri birbirlerini tanımaktadırlar. Grubun menajerliğini grup üyelerinden Cemre’nin annesi Şebnem Özberk yürütmekteydi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.