Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses iddialarına son noktayı koydu

İbo Show ile ekranlarda fırtına gibi esen İbrahim Tatlıses’in kalp krizi geçirdiği yönünde çıkan iddialar sevenlerini korkuturken Mehmet Ali Erbil çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu. Tatlıses’in sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şovmen Erbil, ‘Beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Şu an Bodrum’da’ dedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde damar tıkanıklığı yaşadığı ve bu nedenle operasyon geçirerek kalbine stent takıldığı iddia edildi. İbrahim Tatlıses konuya ilişin sessizliğini korurken yakın dostu Mehmet Ali Erbil iddialara son noktayı koydu.

Beyaz Magazin’e özel açıklamalarda bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, ‘İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte… Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum’da’ ifadelerini kullanırken çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı.

İbrahim Tatlıses’ten korkutan haber

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.