İbrahim Tatlıses’ten korkutan haber

Uğradığı silahlı saldırıdan 9 yıl sonra ekranlara dönen ve Star TV ekranlarında İbo Show ile boy gösteren İbrahim Tatlıses’ten korkutan haber geldi. Ünlü türkücünün operasyon geçirdiği öğrenildi. Tatlıses’in geçtiğimiz hafta damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat olduğu ortaya çıktı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar önce program çıkışında uğradığı silahlı saldırının ardından uzunca bir süre sağlık sorunları ile mücadele etti. Eski sağlığına zamanla kavuşmaya başlayan Tatlıses, İbo Show ile tekrardan ekranlara döndü.

AMELİYAT OLDU

Hürriyet’in haberine göre; İbrahim Tatlıses damar tıkanıklığı nedeniyle geçen hafta ameliyat masasına yattı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde operasyon geçiren ünlü sanatçıya stent takıldı. Gizli gerçekleştirilen operasyonun ardından Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.