Mehmet Akif Alakurt, şimdi de Türk bayrağına hakaret etmesiyle gündemde!

Sosyal medya hesabından Türk bayrağını paylaşarak ‘Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı’ sözleriyle hakarette bulunan oyuncu Mehmet Akif Alakurt hakkında soruşturma başlatıldı.

Bir dönem rol aldığı ‘Sıla’ ve ‘Adanalı’ dizileriyle şöhreti yakalayan, ancak 2015 yılında ani bir kararla oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranlarını şoke ediyor. Türk kadınına hakaret ettiği için olay yaratan ve günlerce magazin sayfalarında konuşulan Alakurt, şimdi de Türk bayrağına hakaret etmesiyle gündemde.

Takipçisi şikayet etti

Instagram hesabından Türk bayrağını paylaşan oyuncu, fotoğrafa “Bu Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı değil mi?” sözlerini not düştü. Bunun üzerine bir takipçisi, Mehmet Akif Alakurt’u polise ihbar etti. Şikayet üzerine İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, oyuncunun paylaşımını inceledi.

blank

Soruşturma başlatıldı

İnceleme tamamlandıktan sonra hazırlanan raporda Alakurt’un devletin egemenliğini alenen aşağıladığı ifade edildi. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu hakkında soruşturma başlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.