Mehmet Akif Alakurt, bu kez de takipçisini ölümle tehdit etti

Adanalı dizisiyle yıldızı parlayan Mehmet Akif Alakurt, skandallarına bir yenisini ekledi.

Adanalı, Sıla gibi dizlerle adını duyuran Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bıraktıktan sonra zaman zaman sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

“BİR GÜN CİNAYET İŞLEDİĞİMİ DUYACAK OLURSANIZ…”

Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafa gelen yorum Alakurt’u sinirlendirdi. Takipçisine yanıt veren Alakurt şunları yazdı: “Bir gün cinayet işlediğimi duyacak olursanız bunlardan birini yakaladığımı şimdiden bilin. Aileler çocuklarınıza düzgün eğitim verin ki ölen gençlerle ilgili haberler izlediğimizde üzülelim.”

2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanan Mehmet Akif Alakurt, “Sıla” dizisiyle adını duyurmuştu. “Adanalı” dizisiyle de yıldızını parlatan Alakurt, kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip oldu. Sonra ani bir kararla oyunculuğu bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.