Mehmet Akif Alakurt, Ece Erken’i dağa çağırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla Türk kadınlarını aşağılayan Mehmet Akif Alakurt, Ece Erken’i ve Bircan Bali’yi röportaj yapmak için dağ yamacına davet etti. Takipçileri, Alakurt’un bu sıra dışı teklifine akıl sır erdiremedi.

Sosyal medyada Türk kadınlarıyla alakalı yaptığı paylaşımla çok konuşulan Mehmet Akif Alakurt, yıldızının barışmadığı Ece Erken’e sosyal medya hesabından seslenerek Bircan Bali ile röportaj yapmak istediğini söyledi.

ECE ERKEN’E SESLENDİ

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Ece Erken, Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt’a sitem etti. Karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan tarafların tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Alakurt, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Ece Erken’e seslendi.

blank

“DAĞ YAMACINDA RÖPORTAJ YAPMAK İSTİYORUM”

Alakurt paylaşımında,”Duyurudur. Ece Erken yanınızdaki kız ve sadece bir kameraman olmak şartıyla benim istediğim bir dağ yamacında röportaj yapmak istiyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.