Maraşlı’nın sezdiği tüm tehlikeler birer birer gerçek olacak

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Maraşlı’nın sezdiği tüm tehlikeler birer birer gerçek olacak.

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde; Maraşlı’nın, Mahur’a anlattığı tehlikeler birer birer kendini gösterecek. Mahur, ailesinden daha önce hiç duymadığı bir kişinin adını Savaş’tan duyacak. Babasının eski ortağı Ömer bey’den, Mahur’a bahsedecek olan Savaş, Mahur’un aklına şüphe tohumları ekecek. Eski ortağın kim olduğunu ve neden öldüğünü öğrenmek isteyen Mahur, yeni bölümde Maraşlı’ya herkesin hayatını değiştirecek bir teklifte bulunacak. Sırlarla dolu bu aileye, Savaş tehlikesine, evde hasta yatan kızına ve tüm yaşadıklarına rağmen Maraşlı’nın yanıtı ne olacak.

TÜREL HOLDİNG YENİ YATIRIMCI ARIYOR!

Şirketin finansını dengelemekte zorlanan İlhan, Türel Holding için Ozan’dan yeni bir yatırımcı bulmasını isteyecek. Dizide Ozan’ın yatırımcı olması için teklif götüreceği kişi ekran başındaki izleyenleri adeta şoke edecek. Türel Holding’in yeni yatırımcı adayı acaba geçmişin saklanan sırlarında nasıl bir rol oynayacak?

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur’un, Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği; kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Roza Çelik’in rol aldığı “Maraşlı” her Pazartesi saat 20.00’de ATV’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.