‘Maraşlı’ dizisi Latin Amerika’dan iki ödülle döndü

TIMS&B Productions’ın beğeni ile izlenen yapımları Türkiye ve tüm dünyada birbirinden önemli başarılara imza atıyor. Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde takip edilen unutulmaz dizilerin yapımcısı TIMS&B Productions ‘Maraşlı’ dizisiyle Latin Amerika’dan iki ödülle döndü.

Yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği beğeniyle izlenen ‘Maraşlı’, Produ Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Dizi’ kategorisinde ödüle layık görülürken, iddialı rakiplerini geride bıraktı. Dizinin başrol oyuncularından Alina Boz da ‘En İyi Yabancı Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

blank

Kazandığı ödülle ilgili duygularını dile getiren Alina Boz; “Mahur karakteri ve Maraşlı projesi üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin benim için hep çok kıymetli bir yerde kalacak. Başta dizimiz ‘Maraşlı’yı ve beni bu ödüle layık gören Latin Amerika’daki bütün seyircilerimize çok teşekkür ederim!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.