Mahsun Kırmızıgül’den eski eşi Ece Binay’a rekor nafaka

Mahsun Kırmızıgül 6 yıllık eşi Ece Binay’dan ihanet iddialarıyla boşanmıştı. Ünlü sanatçının eski eşine rekor bir tazminat ödeyeceği, Mahsun Kırmızıgül’ün Ece Binay’ın benzinini dahi karşılayacağı öne sürüldü.

Mahsun Kırmızıgül 6 yıllık eşi Ece Binay’dan tek celsede boşanmıştı. Mahsun Kırmızıgül’ün eşi Ece Binay’a yüklü bir tazminat ödediği ortaya çıktı. Sabah yazarı Bülent Cankurt’un köşesinde verdiği iddiaya göre; Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay’a tam 3 milyon dolar tazminat verdi.

blank

MAHSUN KIRMIZIGÜL’DEN ESKİ EŞİ ECE BİNAY’A YÜKLÜ NAFAKA

Bununla beraber oturdukları villayı ve lüks cipini Ece Binay’a bıraktı. Kırmızıgül ayrıca her ay 80 bin TL nafaka ödeyecek ve benzin parasını karşılayacak.

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay’ın ihanet iddiaları sebebi ile boşandıkları öne sürülmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.