Demet Şener’den takipçisine estetik yanıtı! İhtiyaçtan değil tercihen!

Demet Şener sosyal medyada bir kişiyle estetik polemiğine karıştı. Şener “Estetiğe hiç gerek yoktu” diyen takipçisine, “Ben gerek duymuşum ki yaptırmışım.” karşılığını verdi.

Demet Şener sosyal medyada sıklıkla paylaşımlarda bulunuyor. 1995 yılında Türkiye güzeli seçilen ve yıllar içerisinde yüzüne estetik yaptıran Demet Şener’e bir sosyal medya kullanıcısı, “Yıllar önce güzellik yarışmasını kazandığınızda ‘Allah ne güzel bir insan yaratmış’ dedik. Estetiğe hiç gerek yoktu” yorumunu yaptı.

blank

DEMET ŞENER’DEN ESTETİK YANITI

Yoruma karşı kayıtsız kalamayan Demet Şener, “Ben gerek duymuşum ki yaptırmışım. Ayrıca bu tarz medikal estetik dokunuşlar ihtiyaçtan çok tercihtir.” karşılığını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.