Serdar Ortaç: 50’den sonra aşk olmaz, egzama olur

Serdar Ortaç, çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı. Daha önce bir kez nikah masasına oturan Serdar Ortaç, 50 yaşından sonra aşk değil, egzama olur yorumuyla yeni bir polemiğin başlangıcını yapmış oldu.

Serdar Ortaç geçtiğimiz gün Etiler’de bir mekanda görüntülendi. Yeni projesi hakkında bilgi veren Serdar Ortaç, “Proje 2 albümü geliyor. Başka da bir şey yok. Bu projede Murat Boz var, ‘Ne Olur Gitme’ şarkımı okuyacak. Gülşen var, ‘Mesafe’ şarkımı okuyacak. Aleyna Tilki var, ‘Ayrı Gitme’ şarkımı okuyacak. Güzel, dopdolu bir albüm geliyor” bilgilerini kullandı.

“AŞK YOK, EGZAMA VAR”

“Sürekli borçlarınız konuşuluyordu. Son durum nedir?” sorusuna yanıt veren Ortaç, “Bitti bitti. Borç bitti, artık konuşacak bir şey yok” karşılığını verdi.

Aşk hayatı hakkında da konuşan sanatçı, “Artık umurumda değil aşk. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması olur. Aşkı olmaz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.