“Live From Kadıköy Fest”’ Festival Park Kadıköy sahnesinde gerçekleşti

“Live From Kadıköy Fest”’ Bayhan Müzik organizasyonuyla bu hafta sonu Festival Park Kadıköy sahnesinde gerçekleşti..

Türkiye’nin rock starı Teoman, hitleri ve yorumladıkları unutulmaz şarkılar ile Gripin, dijital platformlarda ilgiyle takip edilen yeni nesil müzisyenlerden Selin Geçit ile Türkiye kadar yurt dışındaki başarıları ile adından söz ettiren şarkı yazarı, prodüktör Den Ze, Live From Kadıköy Fest kapsamında aynı sahneyi paylaştı. Yaş sınırı olmayan tek günlük festivale ilgi oldukça fazlaydı.

blank

Festivalin açılışını Den Ze yaparken, Selin ise perfomansıyla seyircilerden tam not aldı. Den Ze ve Selin’in ardından sahneye çıkan Gripin şarkılarını söylerken sahneye minik bir sürpriz geldi. Grup üyelerinden Arda İnceoğlu’nun kızı, konserin bir kısmını babasının kucağından ve sahneden izledi. Keyifli dakikaların yaşandığı festivalin kapanışını ise Teoman yaptı. “N’apim Tabiatım Böyle” ile başlayan sanatçı, İstanbullulara eşsiz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.