Deniz Seki, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı

Türk pop müziğinin kraliçesi Deniz Seki, geçtiğimiz akşam 888 Private İstanbul’da muhteşem bir konser ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Geçtiğimiz haftalarda müjdelediği yepyeni bir şarkısını müzikseverler ile buluşturacağını belirten başarılı sanatçı, projesinin heyecanını sahnesine taşıdı.

Kariyerinde yeni bir döneme giren Deniz Seki, konseri boyunca neşeli halleri ile dikkat çekerken en sevilen şarkılarını mekanı tıklım tıklım dolduran hayranları için seslendirdi.

blank

Geceye katılanlar arasında Deniz Seki’nin yakın arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu sanatçıya erken doğum günü sürprizi yaptı. Kutlamada duygu dolu anlar yaşayan Seki’nin mutluluğu gözlerinden okundu.

Gece boyunca sergilediği performans ile hayranlarına olağanüstü bir konser yaşatan Deniz Seki, konserin tamamlanmasının ardından hayranlarının yoğun isteği üzerine kulisinden tekrar sahneye indi. Sevenleri için bir süre daha sahnede kalan Seki, konserin ardından sosyal medya hesabından şu sözleri ifade etti; “Sahnemizin güzel enerjisini yüzümden anlayabilirsiniz. Tüm ekip arkadaşlarımın emeklerine, sizlerin de o güzel alkışlarınıza sağlık. Tekrar görüşmek üzere.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.