Liburudenda’yı kitap severler sevdi! Kitap okumanın ve almanın yeni adresi!

“Liburudenda” cafe ve kitap dünyasına farklı bir bakış açısı getirdi. Liburudenda’nın işletmecisi ünlü televizyoncu Korkut Anlı kaleme aldığı yazı ile Liburudenda’yı anlattı…

Merhaba

Sizlere önce “Merhaba” demek isterim. Çünkü merhaba eski dilde, “Benden sana zarar gelmez.” demek. “Peki Liburudenda ne demek?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Liburudenda Baskça’da “kitapçı” demek. Evet, 21 yılı aşkın süredir, Kanal D’de Pazar Magazin’den, Magazin D’ye, ki Magazin D’nin isim babasıyım. Canlı Canlı’dan, Kanal 1’de Hey Canlı’ya, Habertürk’te HT Kulüp’ten, Bloomberg HT’de Bloomberg HT Life’a, TV8’de Gel Konuşalım’a, Star Tv’de Star Life, Demet ve Alişan’la Sabah Sabah ve Haluk Levent’le Yeniden’e kadar daha ismini sayamadığım pek çok programın metin yazarlığı görevini üstlendim. Şimdi de kendiimi Liburudenda Sahaf Cafe’de buldum. Peki “Liburada” ne yapıyoruz? Çayınızı, kahvenizi ben hazırlıyor, ben servis ediyorum. Yüzlerce kitap arasından satın almak istediğiniz kitabı seçmenizde yardımcı oluyorum. Kitaplar evet ikinci el ama ilk eli benim ve eşim Gökçen Anlı’ya ait. Kısacası bizim kitaplığımızdan sahaf cafeye taşındı, okurseverlerle buluştu. Beni bu mekandailk tanıyanlar, sanki seni 20 yıldır tanıyor gibiyiz diyorlar, haksız da değiller. Çünkü yıllardır, benim yazdığım programları izlediler.

blank

Şimdi Liburudenda’da neler yapılacak, imza günleri, söyleşiler, kitap buluşmaları, okuma günleri, hepsi okurseverleri bekliyor. Liburudenda’dan ister kitap satın alabilir, isterseniz satabilirsiniz. Instagram adresimizde takipçi sayımız her geçen gün artıyor. Ayrıca dolap uygulamasından da bize ulaşmanız mümkün. Şimdiye kadar e-ticaret yöntemiyle, Iğdır’a kadar kitaplarımızı ulaştırabildik. Okurseverlere ne kadar ulaşırsak, o kadar mutlu olacağız. Yerimiz Dikilitaş’ta! Darphane semtinin arka sokağında. Kime sorsanız gösterirler. Dediğimiz gibi Libura’dayız. Peki ya siz? Siz neredesiniz? Kitapla kalın!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.