Lady Gaga asla bir moda tasarımcısı olmayacak

Lady Gaga, kariyeri boyunca sergilediği sıradışı stiline rağmen Kanye West veya Rihanna gibi meslektaşlarının aksine, asla bir moda tasarımcısı olmayacağını açıkladı. Göz kamaştıran David Bowie saygı performansının hemen ardından yakın arkadaşı modacı Brandon Maxwell’in defilesine katılan Gaga bu fikrini orada magazincilerle paylaştı.

The New York Post’un haberine göre pop ikonu şöyle dedi: “Şöyle ki günün sonunda moda tasarımcılarına karşı içimde gerçek bir saygı var. Bu nedenledir ki kendime ait bir moda koleksiyonum yok ve asla da olmayacak. Eğer ki moda dünyasında bir şeyler yapacaksam bu ancak o dünyadaki sanatçılara yaratıcı anlamda ilham verme konusunda olabilir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.