Lady Gaga yeni projesi için bambaşka biri oldu

Yeni film projesinde dünyaca ünlü bir marka sahibinin eşini canlandıracak olan 34 yaşındaki şarkıcı Lady Gaga, yeni stiliyle Roma sokaklarında görüntülendi. Her zaman iddialı stiliyle konuşulan Gaga, farklı elbisesi ve saç stiline rağmen kameralar tarafından tanınmayı başardı.

Albümleri ve “A Star Is Born” filmindeki performansı ile çok konuşulan Lady Gaga, Roma Sokaklarında yeni stiliyle görüntülendi. Maskesi ve güneş gözlüğü olmasına rağmen kameralar tarafından tanınan ünlü şarkıcı bir film çekimi için Roma’daydı.

Amerikalı ünlü şarkıcı, yeni filminin çekimleri için Roma’da görüntülendi. Şarkıcılık mesleğinin yanı sıra oyunculuk kariyerine de devam eden Gaga’nın saçlarını yeni projesi için değiştirdiği ortaya çıktı.

blank

GUCCI FİLMİNDE BAŞROL OLACAK

Ünlü İngiliz yönetmen Ridley Scott’ın yeni filmi “Gucci”de başrolde yer alacak olan Gaga filmde, moda devi Gucci’nin eski eşi Patrizia Reggiani’ye hayat verecek. Yeni projesi için tüm stilini ve saç rengini değiştiren Lady Gaga leopar desenli elbisesi ile dikkat çekti.

Çekimlerine Mart’ta başlanacak olan “Gucci” filminin kadrosunda Al Pacino, Robert De Niro, Adam Driver ve Jared Leto gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.