La Liga’da ilk koronavirüs vakası!

La Liga ekiplerinden Valencia’da forma giyen Arjantinli stoper Ezequiel Garay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını spor dünyasını etkilemeye devam ediyor. Hızla yayılan salgın Serie A’da birçok oyuncuda etkisini gösterirken bir haber de La Liga’dan geldi.

Valencia forması giyen Arjantinli stoper Ezequiel Garay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Garay açıklamasında, ‘2020’nin kötü başladığı açık. Koronavirüs testim pozitif çıktı. Kendimi iyi hissediyorum ve talimatları dikkate alarak izole bir şekilde hayatıma devam ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Ezequiel Garay’a yapılan testin pozitif çıkması sonucu La Liga’daki ilk teyitli koronavirüs vakası gerçekleşmiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.