Kuzgun’u ekran başındakiler yine soluksuz izledi

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un dün akşam yayınlanan 7. bölümü de heyecan dolu anlara sahne oldu.

Dila’nın gözaltına alınan babasını cezaevine girmekten kurtarmaya, Dila’nın attığı her adımı takip ettiren Kuzgun’un da tam tersine Rıfat’ı hapse attırmaya çabaladığı ve sonunda kazananın Kuzgun olduğu, Dila’nın babasını tutuklatanın Kuzgun olduğunu öğrenip, onunla yüzleştiği ve Dila’nın Rıfat’ın şirketinin başına geçip, Kuzgun’a üstü kapalı savaş açtığını ilan etiği bölümü, ekran başındakiler yine soluksuz izlediler.

KUZGUN’UN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dila, Rıfat’ın gözaltına alınması ile büyük bir şok yaşadı. Dila, Kuzgun’a şüpheyle yaklaştıama Kuzgun açık vermedi. Dila, babasının serbest kalmasını sağlamak için, Rıfat’ın suçu şoförlerin üzerine yıkma planını kabul etti. Kuzgun da Rıfat’I hapse attırmak için harekete geçti. Dila’yı adım adım takip ettiren Kuzgun, Rıfat ve Dila’nın oyununu bozdu. Rıfat tutuklandı, Dila da dava sürecini manipüle etmek şüphesiyle geçici olarak avukatlık mesleğinden men edildi. Adliye çıkışında Meryem, Rıfat’a karşı yıllarca içinde biriktirdiğ her şeyi döktü. Bu an, Rıfat’ın Meryem’e karşı yenilgi, Meryem, Kuzgun, Kartal ve Kumru’nun zafer ve mutluluk anı oldu. Bora, Dila’ya babasını tutuklatanın Kuzgun olduğunu söyledi. Dila, gece kulübündeki güvenlik kamerası kayıtlarını izledi, Kuzgun’un içkisine ilaç koyduğunu gördü, sonrasında yaşanaları birleştirdi ve babasını tutuklatanın Kuzgun olduğundan emin oldu. Dila, Kuzgun’un karşısına çıktı ve onunla yüzleşti. Kuzgun, Dila’ya her şeyi kendisinin yaptığını itiraf etti ve ona; babasına, ailesine ve kendisine yaşatılan acıları, gerçekleri tek tek hatırlattı. Dila verecek cevap bulamadı. Kuzgun, paravan şirketi üzerinden yapılacak yeni sevkiyat tarihini beklemeye koyuldu. Bu sırada, Behram Adıvar da Bora’yı sevkiyatı Kuzgun’la birlikte yapmaya mecbur bıraktı. Kuzgun, Rıfat’ın şirketine geldi. Bora da geldi. Rıfat’I nodasında yanyana geldiler. Kuzgun karşısında Ali’yi görmeyi beklerken içeriye Dila girdi ve babasının koltuğuna oturdu. Dila, Kuzgun ve Bora’ya babasının işlerini kendisinin devraldığını söyledi. Bu aynı zamanda Dila’nın Kuzgun’a savaş açtığının da ilanı oldu. Kuzgun ve Dila sözleriyle olmasa da, gözleriyle birbirlerine meydan okudu.

“DİLA, BİZİM SENLE EVLENMEMİZ LAZIM!”

Kuzgun’a savaş ilan eden Dila’nın planı ne? Kuzgun – Dila savaşının kazananı kimolacak? Dila, Kuzgun’a olan aşkını kalbine gömebilecek mi? Dila, Kuzgun’a karşı Bora’yla birlikte hareket edecek mi? Meryem, Kartal ve Kumru’yu neler bekliyor? Soruları akılları kurcalarken, 8. Bölümden yayınlanan ilk sahnede Kuzgun’un Dila’ya ”Bizim senle evlenmemiz lazım!” demesiyle, olayların yönü değişti. ‘Kuzgun’un 3 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 8. Bölümünde heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı‘ Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. ‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konualan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile3 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

Kuzgun 8. Bölümden İlk Sahne

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.