Kıvılcım Ural’dan yeni bir tekli ‘Ben Vazgeçmezsem’ tüm dijital platformlarda

İlk albümünü 2013’te çıkaran Kıvılcım Ural, kariyerinin 10’uncu yılına yaklaşırken

‘Ben Vazgeçmezsem’ teklisi ile yaza hızlı bir giriş yapıyor. Kıvılcım Ural sözü ve müziği kendisine ait ‘Ben Vazgeçmezsem’ için “Bu şarkı 100 kere deneyip tekrar kaybedersen sana ne yapman gerektiğini anlatıyor. Cesur ve hoyrat olmayı da” diyor.

2013’te çıkardığı ‘Rüya Raporları’ adlı albümle kariyerine start veren, alternatif müziğin renkli ismi Kıvılcım Ural, 2016’da ‘Aşktan Ölen Var mı?’ ve 2019’da ‘Yıllar Sonra’ teklileriyle müzikte çıktığı uzun yola ağır ama emin adımlarla devam etmişti. Kıvılcım Ural şimdi de sözü ve müziği kendisine ait ‘Ben Vazgeçmezsem’ ile sevenlerinin karşısında.

blank

Kıvılcım Ural’ın eylülde yayınlanacak yeni albümün habercisi olan ‘Ben Vazgeçmezsem’in söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Baturalp Yılmaz ve Onur Gülanber’e ait. Cansu Boğuşlu’nun yönettiği klipte Kıvılcım Ural ve arkadaşları çok eğlendi. Birlikte yastıklarla savaştılar, dövme yaptırdılar. Ural, gitardaki yeteneğini gösterdi.

Kıvılcım Ural “Bu şarkı 100 kere deneyip tekrar kaybedersen sana ne yapman gerektiğini anlatıyor. Cesur ve hoyrat olmayı da. Hatta güzellikten, iyilikten şaşmasan da bile bile ladeslerini de. Varoluş yolculuğumuzda kazansak da kaybetsek de hedeflerimizden sapmadan ideallerimizin peşinden korkusuzca gitmek için bizi cesaretlendirmek istiyor. Şarkı, Samuel Beckett’in ‘Hep denedin hep yenildin. Olsun, yine dene, yine yenil, daha güzel yenil’ sözüne göz kırpıyor” diyor.

Bu şarkıyla birlikte ilk defa bağımsız müzisyenler arasına katılan Kıvılcım Ural ikinci albümünü de kendi şirketinden yayınlayacağını duyurdu. Ural “Müzik yolumun en başındayken önüme girdaplar serilmiş olsa da geri dönmedim. Şarkıda da diyorum ki ‘Ben vazgeçmezsem hayatın yolları çok uzun. Haydi dinleyin!” dedi.

Kıvılcım Ural bu yaz festivallerde de sahne almaya devam edecek. Ural, geçtiğimiz günlerde Küçük Çiftlik Park’ta dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell’in sahne aldığı festival de ön gruplardan biri olarak sahne aldı. 30 Temmuz tarihinde ise Milyonfest kapsamında Feridun Düzağaç ve Athena öncesi sahne alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.