Cemiyet hayatının ünlü isimleri JW Marriott İstanbul Marmara Sea’de buluştu

Cemiyet hayatının ünlü isimleri JW Marriott Istanbul Marmara Sea’de bulunan Ceres restoranın yeni mönüsünü tattılar.

Ceres Restaurant, şık dekorasyonu, ambiansı ve kendi özgü deniz mahsüllerinden oluşan menüsüyle cemiyet hayatının ünlü ismi Gülay Kamaz, ünlü mimarlar Esra Çam ve Büşra Tekin’den tam not aldı.

Misafirler lezzetli yemeklerin yanı sıra İsviçre’nin dünyaca ünlü güzellik markası LaVallee SPA’yı gezdiler ve sıcak kum masajını deneyimlediler. Gülay Kamaz sıcak masaj deneyimi için “masaj yaptırırken kendimi Bodrum’da gibi hissettim. Yoğun tempoma çok iyi geldi”diye belirtti.

5000 m2’lik spa merkezinde; lüks bakımların yanı sıra doğal özlü güzellik bakımları, holistic terapiler, buhar odaları ve saunalar, sıcak kum masajı, açık ve kapalı sonsuzluk havuzu yer alıyor. Gülay Kamaz ve yakın dostları LaVallee’de keyifli bir spa günü geçirdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.