Kaan Tangöze ile evlenen Kıvılcım Ural’dan yeni doğan bebeğiyle ilk poz!

Duman’ın solisti Kaan Tangöze ile yakın zamanda evlenen Kıvılcım Ural, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaştı. İlk defa kızının fotoğrafını paylaşan Ural, çok sayıda beğeni aldı.

Kısa süre önce Duman’ın ünlü solisti Kaan Tangöze evlenen Kıvılcam Ural, bebeğini kucağına almıştı. Çocuklarının ilk fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Ural, çok sayıda güzel yorum aldı.

BEBEĞİN ADI HENÜZ AÇIKLANMADI

Kaan Tangöze’ye ikinci kez babalığı tattıran Kıvılcım Ural’dan olan bebeğinin fotoğrafını annesi Instagram hesabından takipçiler ile paylaştı. Ancak henüz bebeklerinin isimlerini açıklamamaları hayranları tarafından hem merak edilmesine hem de şaşkınlık yaratmasına sebep oldu. Çok sayıda beğeni ve güzel yorum alan fotoğraf sonrası sevenleri çiftin bebeğinin adının açıklanmasını bekliyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.