Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’a nazar değdi

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'a nazar değdi...

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’a nazar değdi. Dizer, Bodrum tatili sırasında parmağını kırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Bodrum’da tatil yaptı. Başak Dizer Tatlıtuğ, tatil sırasında göze geldi. Görenler bileğinden sakatlandığını ve alçıya alındığını zannetti. Oysa doğrusu şu; Başak Dizer Tatlıtuğ spor yaparken sağ elinin serçe parmağını kırdı. Ameliyata gerek duyulmadı. 3 hafta için atel takıldı. Başak, İstanbul’a döndü.

blank

Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ’un, Aşk-ı Memnu dizisindeki danışmanlığını yaparken aralarında ilişki başlamış ve iki yıl süren ilişkileri sonrası çift 2016 Şubat ayında Paris’de sade bir törenle evlenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.