Canlı yayında Kerem Bürsin’in sorusu Hande Erçel’i gerdi

'Sen Çal Kapımı' dizisiyle partner olmaya hazırlanan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, dün akşam Instagram'da canlı yayın yaptı. Bürsin'in "En sevdiğin partner kimdi?" sorusuna şaşıran Erçel, "Bunu soramazsın" yanıtını verdi.

Önümüzdeki günlerde FOX TV’de Sen Çal Kapımı isimli diziyle izleyicisiyle buluşacak olan iki ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birbirinin sorularını yanıtladı. Instagram’dan canlı yayın yapan ikili, bir soru karşısında ne cevap vereceklerini şaşırdı.

“BUNU SORAMAZSIN”

İki genç oyuncunun soruları yanıtlarken eğlenceli anları sosyal medyada gündem oldu. Özellikler Kerem Bürsin’in Hande Erçel’e “En sevdiğin partner kimdi?” diye sorması üzerine gelişen diyaloglar herkesi güldürdü. Kerem Bürsin ile yaklaşık 1 ay önce dizi çekimlerinde tanışan Hande Erçel, “Bunu soramazsın” dedi ancak zor durumda kalmamak için “Tamam en sevdiğim partner sensin” yanıtını verdi.

“HER ÇALIŞTIĞIM PARTNER ÇOK ÖZELDİ”

Hande Erçel de aynı soruyu Kerem Bürsin’e yöneltti ancak politik bir cevap veren oyuncu “Her çalıştığım partner çok özeldi” dedi. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı, ilk bölümüyle 1 Temmuz Çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.