Kıvanç Tatlıtuğ’un Mavi reklamı nefes kesti

Mavi, Kıvanç Tatlıtuğ ve Romee Strijd’li 2018 İlkbahar – Yaz koleksiyonuyla nefes kesti.

Heyecanla beklenen Çok mu çok Mavi’yiz kampanyasında Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemin en gözde Victoria’s Secret meleği Romee’yi Mavi’yle tanıştırdı. 2018 İlkbahar – Yaz Mavi koleksiyonundan çarpıcı parçaların sunulduğu filmde, jean efsanesi bir kez daha Kıvanç efsanesiyle buluştu. Reklam filmine Mavi’nin mükemmel fit’i, yumuşaklığı ve kalitesiyle alışkanlık yapan jean’leri ve son trend’leri yansıtan yeni koleksiyonu ilham veriyor.

blank
Kıvanç Tatlıtuğ-Romee

Mavi’yle olan uzun işbirlikleri hakkında açıklamalarda bulunan Kıvanç Tatlıtuğ şunları söyledi: “Yeni reklam kampanyamız yine çok heyecanlı. Mavi yine çok güzel, çok renkli, çok rahat, çok biz… Artık bambaşka bir bağımız, 8 yıla dayanan güçlü bir dostluğumuz var. Mavi, jean’leri, kalitesi, tarzı ve duruşuyla hepimizin kalbini çalan bir marka. Yaptığım işlerde, dünya standartlarında kaliteyi önemsiyorum. Senaryo, birlikte rol aldığım kişiler, prodüksiyon… Bu nedenle Mavi’yle çalışmayı çok seviyorum. Filmdeki partnerim Romee de Mavi’ye çok yakıştı. Dünya çapında başarılı, jean’i çok iyi taşıyor, Mavi’ye çok yakıştı…”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.