Mutlu Genç “Şimdi Onlar Düşünsün”

6.Single çalışması “Şimdi Onlar Düşünsün” ile müzikseverlere yeniden merhaba diyen Mutlu Genç, bu sefer işinin en iyilerini bir araya getirerek bu projeye imza attı.

Şarkının söz ve bestesi Murat GÜNEŞ’e aranjesi Asil GÖK’e ait. Yönetmen koltuğunda ise Erdi SEVİNÇ’i görüyoruz. Klipte podyumların efsane ismi ünlü manken Şenay AKAY, Mutlu’ ya eşlik etti. Eski dostluklarının yanı sıra şarkıyı çok sevdiğini belirten Şenay AKAY bu projede bende varım “Şimdi Onlar Düşünsün” dedi.

Mutlu GENÇ’in uzun yıllardır hayalini kurduğu ve çalışmak istediği usta fotoğrafçı Zeynel ABİDİN’de bu projenin bir diğer yıldız ismiydi.

Uzun yıllardır İstanbul , İzmir ve Ankara başta olmak üzere ülkemizin ve Avrupa’nın birçok şehrinde sahne alan Mutlu GENÇ ,”bu yaz dönemi için konser ve sahne hazırlıklarımız devam ediyor.En yakın zamanda birçok şehirde müzikseverlerin karşısındayım ” dedi.

Yapımcılığını Bülent SEYHAN’ ın yaptığı “Şimdi Onlar Düşünsün” single çalışmasını Seyhan MÜZİK Etiketi ile tüm digital platformlardan dinleyebilirsiniz.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.