Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe için arsa arayışına girdi

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe için arsa arayışına girdi. Kurt Efe doğduğundan bu yana yatırım yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris’ten 20 milyon TL değerinde bir arsa bakmaya başladı.

Aile dizisi ile seyirci karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, mutlu giden evliliği ile de magazin gündeminde oldukça dikkat çekiyor. Moda danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ile evli olan Kıvanç Tatlıtuğ’un ilk çocuğu Kurt Efe de geçtiğimiz yıl dünyaya gelmişti. İsmi ile sosyal medyada uzun süre en çok konuşulan kişiler arasında kendisine yer bulan Kur Efe için babası Kıvanç Tatlıtuğ kesenin ağzını açtı.

blank

OĞLU İÇİN 20 MLYON TL DEĞERİNDE ARSA BAKIYOR

Oğlu Kurt Efe’nin doğduğu günden bu yana yatırım yapmaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris bölgesinden oğlu için 20 milyon TL değerinde bir arsa bakmaya başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.