Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’den veto yedi

Sosyal medyada Sheila Jorda isimli bir güzeli takibe alan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’den veto yedi. Veto yiyen Kıvanç Tatlıtuğ Sheila Jorda’yı sildi.

Sosyal medya hesabını çok sık kullanmayan Kıvanç Tatlıtuğ, hafta içi ilginç bir hamlede bulundu. Oyuncu, Sheila Jorda adlı bir kullanıcıyı Instagram hesabından ekledi. Bunun ardından Sheila Jorda da yakışıklı oyuncuyu arkadaş listesine ekleyerek karşılık verdi.

GÜZEL OYUNCU TAKİP EDİYOR

Ancak ikilinin bu takipleşme macerası kısa sürdü. Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ, bu durumun üzerinden çok geçmeden Sheila Jorda’yı takipten çıkardı. Kıvanç Tatlıtuğ’un bu hareketi ‘Eşi Başak Dizer mi kıskandı?’ yorumlarına neden oldu. Sheila Jorda ise yakışıklı oyuncuyu Instagram hesabından takip etmeye devam ediyor.

blank

Instagram’da binin üzerinde takipçisi bulunan Sheila Jorda’nın kimi fotoğraflarda Başak Dizer’e olan benzerliği de dikkatlerden kaçmıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.