Killers Of The Flower Moon filminin fragmanı yayımlandı

Martin Scorsese imzalı Killers Of The Flower Moon filminin fragmanı yayımlandı. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser gibi isimlerin rol aldığı filmin prömiyeri Cannes Film Festivali’nde yapılmıştı.

Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese’nin oturduğu film 6 Ekim’de vizyona girecek. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı film 3 saat 26 dakika uzunluğunda olacak. Film, David Grann’in gerçek bir hikâyeden esinlenerek yazdığı kitaptan uyarlandı. Apple TV+ için çekilen film, 1920’lerin ABD’sinde geçen bir hikayeyi ele alacak.

David Grann’in çok satan kitabından uyarlanan Killers of the Flower Moon, aralarında Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone ve Robert De Niro’nun bulunduğu yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip. Western tarzında bir suç hikayesini ele alacak yapım, Osage Nation kabilesinin topraklarında keşfedilen petrolü anlatacak.

20 EKİM’DE APPLE TV+’DA
Apple TV+ için çekilen film ilk olarak sinemalarda gösterime girecek. 6 Ekim tarihinde beyaz perdeye gelmesi planlanan yapım, 20 Ekim tarihinde ise Apple TV+ üzerinden erişilebilir olacak.

Killers of the Flower Moon, topraklarında petrol bulunmasının ardından Osage Nation’ın zenginliğini anlatan bir yolculuğu anlatacak. Bir gecede dünyanın en zengin insanlarından biri haline gelen bu kabile, birtakım ihanet oyunlarıyla uğraşmak zorunda kalıyor.

Martin Scorsese’nin yönetmenliği üstlendiği filmin başrol koltuğunda Leonardo DiCaprio ve Lily Gladstone oturuyor. Öte yandan Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Brendan Fraser, Cara Jade Myers gibi ünlü isimler de filmde kendine yer buldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.