Ali Koç’tan Arda Güler açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ali Koç, Arda Güler’in transfer sezonunda Fenerbahçe’den ayrılacağını duyurdu. Koç, “Arda, Fenerbahçe’de kalmak istemiyor. Fenerbahçe’de kalma imkanı yaratan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım” dedi.

Real Madrid ile anlaştığı iddia edilen Arda Güler için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal’ın imza töreninde açıklamalarda bulundu. Koç, genç yıldızın yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymeyeceğini belirtti.

‘GEREKLİ AÇIKLAMALARI NETLEŞTİKTEN SONRA YAPACAĞIM’
Ali Koç yaptığı açıklamada, “Net bir şey söyleyebilirim. Arda, Fenerbahçe’de kalmak istemiyor. Fenerbahçe’de kalma imkanı yaratan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe’de olmayacak. dedi.

‘ARDA’NIN BU KADAR İSTENMESİ, TÜRK FUTBOLUNUN GURURUDUR’
Koç ayrıca, “Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Arda’yı bağrına bastı. Deplasman gittiğimiz şehirlerde de ne kadar bir sempatiye sahip olduğunu biliyoruz. Milyonlara süreci anlatmamız lazım. Onlar da bilmeyi hak ediyor. Süreç sonuçlanmadı. Süreç bittikten sonra bütün gelişmeleri, detaylı bir şekilde anlatma borcum var. Arda’nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. Arda ne yaparsa yapsın… Birçok genç yolladık yurt dışına ama hepsi geri dönüyor. Ne olursa olsun, Allah en hayırlısını yazsın” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.