Keremcem’den köy okullarına destek!

Köy okulları için kitap toplama kampanyası ve kütüphane kurulumu projesi 6 ay önce Forum Trabzon’da Keremcem’in katılımıyla hayata geçirilmişti…

‘Forum kütüphaneleri’ adı altında başlatılan projede toplanan tüm kitaplarla önceki gün Trabzon’un Akçaabat bölgesinde bulunan Meşeli Ortaokulu’nda kurulan kütüphanenin açılışı gerçekleşti.

Çocukların katılımı ve sevinç çığlıklarıyla açılan projenin yapımcılığını Selçuk Kaya üstlendi.

Öğrencilerin Keremcem’e özel pankartlar ve resimler yaparak teşekkürlerini dile getirdikleri projede, okulda bulunan 250 öğrenci açılışı Keremcem’in şarkılarıyla kutladılar.

Proje ile alakalı Keremcem, “Çocuklar bizlerin geleceği! Onların eğitimlerine katkıda bulunabilmek bana haz veren bir duygu.. Eğitime her konuda destek olmaya çalışıyorum. Çocukların yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olmak her şeye değer!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.